Wie ik ben

Ik ben Hedy, een 30-jarige Glimmenaar. Ik ben getrouwd met Henri, moeder van Aria en natuurlijk van ons veestapeltje: bulldog Senna en katten Portia en Robbie. In mijn vrije tijd kook ik graag, het liefst recepten die niet te moeilijk zijn, niet te lang duren en die ook vooral een beetje anders zijn. Mijn inspiratie haal ik voornamelijk van het internet, maar het leukst vind ik het om een lievelingsrecept van iemand anders te krijgen.

Op deze blog kun je lezen hoe onze, soms wat hectische, reis naar een bewuster leven verloopt. We willen op volgend jaar onze groente zoveel mogelijk zelf telen. Dit wordt nog een opgave zonder groene vingers! Verder zullen we op zoek gaan naar leuke winkels of boerderijen, het liefst met locale producten en met vlees wat op z’n minst kan scharrelen. Met deze producten zal ik lekkere recepten maken, die ik hier natuurlijk deel.

Ik ben blij dat je er bent!

PS - ken of ben jij een verkoper van bijzondere en/of biologische producten of heb je een recept die ik eens moet proberen? Laat hier een reactie achter en ik maak het recept! Behalve als ik ervan gruwel of als het ‘foute’ ingrediënten bevat (ik denk aan foie gras). Maar ik lust bijna alles en jij zou me natuurlijk nooit een recept toesturen met foute ingrediënten, toch?

 

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

 

Leave a Reply